October 19, 2019
News Ticker

Jandarmeria Dâmbovița! Elevii de astăzi, subofițerii jandarmi de mâine

Optsprezece elevi ai Şcolii Militare de Subofiţeri Jandarmi “Grigore Alexandru Ghica” Drăgăşani, încheie stagiul de practică în cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Dâmboviţa.

Activitatea a fost benefică, ținând cont de faptul că toți au obținut calificativul ,,foarte bine” la finalul stagiului care s-a desfășurat în perioada 6  – 31 august.

Astfel, viitorii subofițeri jandarmi au avut posibilitatea de a pune în practică noţiunile teoretice dobândite în timpul orelor de curs, aceştia fiind îndrumaţi de tutori jandarmi cu experienţă în activitatea profesională.

Elevii au participat la misiunile de ordine și siguranță publică, precum şi la cele de pază și protecție instituțională la obiective aflate în responsabilitate din localităţile Târgovişte, Moreni, Pucioasa şi Găeşti pentru a-și perfecționa deprinderile prin confruntarea cu situațiile concrete întâlnite în teren.

La absolvire, tinerii subofiţeri vor fi repartizați în unitățile Jandarmeriei Române și vor primi gradul de sergent-major.

Facebook Comments

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.