February 23, 2019
News Ticker

Tinerii Protejează Natura! Proiect de tineret al Fundației Sportis Târgoviște


În perioada 30.07 – 24.08.2018 Fundația „Sportis” Târgoviște derulează proiectul de tineret “TINERII PROTEJEAZĂ NATURA”, proiect organizat cu finanțare de la Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Dâmbovița, în urma Concursului Local de Proiecte de Tineret – 2018.

Scopul proiectului este de a încuraja participarea tinerilor dâmboviţeni, la activităţi specifice de voluntariat în domeniul ecologiei şi protejării mediului.

Practic, se va organiza o acțiune de ecologizare / igienizare a unei zone turistice frecventate de mulţi turişti şi cu potenţial de dezvoltare, respectiv  Cota „1000” – Cabana „Bolboci” – Cabana „Padina” – Peştera „Ialomiţei” din localitatea Moroeni, judeţul  Dâmboviţa.

Cei 50 de elevi voluntari selectați de organizatori, vor participa la activităţi practice de igienizare, respectiv de colectare a cel puţin 400 de saci de gunoaie şi deşeuri. Gunoaiele colectate vor fi transportate la groapa de gunoi de către reprezentanţii Primăriei Moroeni, ca parteneri în cadrul acestui proiect de tineret.

Relații suplimentare privind condițiile de participare şi modul de desfășurare a activităților se pot obține la telefon 0722258756 sau prin e-mail gabrielmariuscostache@yahoo.com.

Facebook Comments

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.