February 23, 2019
News Ticker

Ioana Constantin, secretar general adj.PMP, mesaj către românii din diaspora: “Bine ați revenit acasă!”


4,9 miliarde de dolari au ajuns anul trecut în România de la cel mai mare investitor în țara noastră. 4,9 miliarde de dolari au trimis în țară românii din Diaspora, în 2017. Dar mult mai multe miliarde de forme a luat dorul lor de acasă.

Zilele trecute, T. Meleșcanu spunea că românii din Diaspora vin în țară să perturbe traficul și atmosfera din România. Oare care trafic: cel ”fluidizat” de cel mai incompetent primar sau cel de pe cei 0 kilometri de autostradă construiți de guvernarea PSD-ALDE?! La fel, în 2014, ministrul Corlățean spunea despre cei care așteptau, în Diaspora, la cozi, să voteze că au venit să ”provoace şi să genereze o anumită stare de spirit”.

De fiecare dată când aud de românii din Diaspora, psd-iștii își amintesc de rezultatele alegerilor prezidențiale. Îi bântuie ”Mihaela, dragostea mea” și 2014. Pentru 2019, psd-iștii știu la fel de bine că nu pot controla românii liberi din Diaspora care vor vota.

Alungați, opriți să voteze și ținuți la cozi imense, jigniți și disprețuiți de slugile și borfașii care ”guvernează”, tot ce vor românii din Diaspora e o țară guvernată onest, modernă și prosperă.

Bine ați revenit acasă!

Facebook Comments

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.