February 21, 2019
News Ticker

Vrei o carieră în Poliția Română?! Înscrie-te la concursul de admitere


Până la data de 25 mai 2018, se pot depune cererile de înscriere a candidaţilor pentru concursul de admitere la Academia de Poliție „Alexandru Ioan-Cuza”, la structurile teritoriale de resurse umane din cadrul inspectoratelor de poliţie judeţene, respectiv Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti, în funcție de locul de domiciliu înscris în cartea de identitate.

Pentru admiterea la școlile de poliție, candidaţi pot depune cereri de înscriere până la data de 15 iunie, tot la unitățile teritoriale de poliție.

Dacă sunteți interesat de cariera de polițist, vă puteți înscrie pe unul dintre următoarele locuri:

  1. Academia de Poliţie „ Alexandru Ioan-Cuza” Bucureşti:

– Facultatea de Poliție – 305 locuri la frecvență, dintre care 8 pentru rromi, 6 pentru maghiari şi 4 pentru alte minorităţi, precum și 50 la frecvență redusă (pentru agenţii care au minim 1 an vechime în cadrul structurilor M.A.I.);

– Facultatea de Științe Juridice și Administrative, Specializarea Drept: 115 locuri la frecvență.

  1. Şcoala de Agenţi de Poliţie „Vasile Lascăr” Câmpina – 1.300 de locuri (30 locuri pentru rromi, 10 locuri pentru alte minorităţi).
  2. Şcoala de Agenţi de Poliţie „Septimiu Mureşan” Cluj–Napoca – 300 de locuri (10 locuri pentru rromi, 3 locuri pentru alte minorităţi).

Înscrierile se fac la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița, în zilele de marți, miercuri și joi, între orele 09:00 – 11:30 și 13:00 – 15:00.

Mai multe date de interes pot fi obţinute de pe pagina de internet a Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa, accesând linkul https://db.politiaromana.ro/ro/cariera/admitere-2018.

Vă urăm succes şi vă aşteptăm în echipa noastră!

 

 

Facebook Comments

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.