February 8, 2023
News Ticker

Aproape 14 milioane lei! Consiliul Județean Dâmbovița, (alte) 2 contracte de finanțare semnate pe PNDL2

Consiliul Județean Dâmbovița a semnat, ultimele două contracte de finanțare pentru obiectivele de investiții din totalul celor 21 aprobate pentru județul Dâmbovița  în cadrul celei de-a doua etape a Programului Național de Dezvoltare Locală (PNDL), finanțate de Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice.

Este vorba despre ”Reabilitare și modernizare DJ 720D Limită jud. Prahova – Dărmănești”, în valoare totală de 2.797.214 lei și ” Pod pe DJ  711E  km 3+680 peste Râul Ialomița la Ibrianu”, în valoare totală de 10.755.758 lei.

Reamintim faptul că, prin intermediul PNDL II, Consiliul Județean Dâmbovița beneficiază de finanțare pentru 21 de investiții atât în domeniul modernizării infrastructurii rutiere – în județul Dâmbovița, cât și a realizării rețelei de alimentare cu apă și canalizare – în zona fostei unități militare de la gara din Târgoviște, valoarea totală a celor 21 de obiective de investiții fiind de 164.705.947,03 lei.

Președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Alexandru Oprea, mulțumește Ministerului Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, Guvernului României și  tuturor celor care s-au implicat, au sprijinit și au făcut posibilă finanțarea acestor proiecte atât de importante pentru dâmbovițeni.

Prin semnarea celor 21 de contracte de finanțare, Consiliul Județean Dâmbovița  acționează în vederea îndeplinirii angajamentelor asumate pentru dezvoltarea județului Dâmbovița, în sensul în care a finalizat prima etapă a demersurilor necesare realizării acestor obiective. Astfel, în perioada următoare, Consiliul Județean Dâmbovița va derula toate procedurile necesare implementării cu succes a tuturor proiectelor în cauză.

Am semnat ultimele două contracte de finanțare pentru două dintre cele 21 de obiective de investiții aprobate pentru județul Dâmbovița în cadrul celei de-a doua etape a #PNDL2.

Este vorba despre ”Reabilitare și modernizare DJ 720D Limită jud. Prahova – Dărmănești”, în valoare totală de 2.797.214 lei și ” Pod pe DJ 711E km 3+680 peste Râul Ialomița la Ibrianu”, în valoare totală de 10.755.758 lei.

Mulțumesc Ministerului Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, Guvernului României și tuturor celor care s-au implicat, au sprijinit și au făcut posibilă finanțarea acestor proiecte atât de importante pentru dâmbovițeni.

Cu acest prilej, la nivelul Consiliului Județean Dâmbovița s-au făcut demersuri pentru îndeplinirea angajamentelor pe care ni le-am asumat în programul Dâmbovița 2025, în vederea dezvoltării județului Dâmbovița. În continuare, ne vom preocupa pentru ca toate aceste investiții să fie implementate cu succes. ”, a declarat Alexandru Oprea – Președintele Consiliului Județean Dâmbovița.

Facebook Comments Box

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

UA-109162589-1