April 18, 2024
News Ticker

Profesor din Moreni, concurent la Festivalul Național de Romanțe “Crizantema de Aur”, la Târgoviște

Cu ocazia celei de-a 50-a ediții, jubiliară, a Festivalului Național de Interpretare și Creație a Romanței „Crizantema de Aur”, în perioada 19 -21 octombrie 2017, Anabela Georgescu, profesor de educaţie muzicală şi religie la Şcolile Gimnaziale nr. 3 şi nr. 4 din Moreni, va participa la secțiunea de interpretare. Tot cu acest prilej, tânăra interpretă va evolua, într-un microrecital, alături de colegele sale din grupul ,,Romanța”, reînființat în acest an. De menţionat că soprana Anabela Georgescu este solista Coralei Mitropolitane din Târgoviște din anul 2007.
Ultima participare a localității la ,,Crizantema de Aur” a avut loc în anul 1987 când Corina Dragomir a câştigat trofeul festivalului. Anterior, în anul 1977 Aurica Popa și în anul 1983 Constanța Ionescu Câmpeanu reprezintă Moreniul și grație interpretărilor sunt laureate la acest festival.
Ne bucurăm să avem în localitatea noastră încă o voce care să ne încânte sufletele, de aceea o susţinem şi îi dorim mult succes pe scena Festivalului ,,Crizantema de Aur” din acest an!

Facebook Comments Box

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

UA-109162589-1