January 22, 2019
News Ticker

Deputatul PSD, Corneliu Ștefan, mesaj la deschiderea noului an universitar la Universitatea Valahia Târgoviște


Suntem la începutul unui nou an universitar. Un nou început de drum pentru studenţii Universităţii Valahia din Târgovişte, pentru cei care reprezentă temelia de mâine a acestei societăţi, cei de care depinde viitorul social, economic şi politic al României. Sunt mândru că universitatea noastră se numără printre cele mai prestigioase instituţii de învăţământ superior din România.

Campusul universitar este unul dintre cele mai moderne din ţară şi rivalizează cu cele europene. Bibliotecă, săli de curs şi laboratoare superdotate, cărora li se adaugă excepţionalii profesori, conferenţiari, asistenţi şi preparatori. De asemenea, atmosfera primitoare şi creatoare existentă în această instituţie reprezintă un imbold important pentru cei care se formează aici din punct de vedere profesional şi uman.

Am studiat la Universitatea Valahia, am lucrat aici, am crescut odată cu această instituţie. Am obţinut doctoratul aici şi sunt mândru că drumul meu în viaţă, în carieră, are punctul de plecare în Universitatea Valahia din Târgovişte.

În calitatea mea de parlamentar al județului Dâmboviţa, de fiu al acestui judeţ, voi face tot ceea ce-mi stă în putinţă pentru a sprijini dezvoltarea şi promovarea acestei instituţii de învăţământ superior.

Universitatea Valahia reprezintă o emblemă pentru municipiul Târgovişte, pentru judeţul Dâmboviţa. Un loc unde se clădeşte viitorul! Doresc tuturor studenţilor şi cadrelor didactice un an de învăţământ de succes, cu multe împliniri şi rezultate de excepţie!”, a mărturisit deputatul Corneliu Ștefan.

Facebook Comments

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.