January 18, 2019
News Ticker

Nou proiect politic! PNȚCD devine PNȚ Maniu Mihalache


Având în vedere criza acută de credibilitate și de eficientă în planul gândirii și acțiunii politice național-țărăniste din ultimii ani, din cauza imposturii flagrante reprezentate de actuala conducere a PNȚCD, partid care a fost condus altădată de personalități politice de excepție Iuliu Maniu, Ion Mihalache, Corneliu Coposu, Ion Diaconescu, s-a decis demararea unui nou proiect politic.

Astăzi, 27 mai 2017, ne-am întâlnit la Brașov, un loc simbolic al rezistenței anticomuniste românești, reprezentanți din 25 de organizații național-țărăniste județene, la convocarea formațiunilor civice și politice semnatare și am hotărât să subscriem la noul proiect politic PNȚ Maniu Mihalache.

 Am hotărât convocarea unui Comitet Național de Conducere care să organizeze primul congres al partidului unde îi chemăm alături de noi atât pe militanții partidului cât și pe toți românii care doresc să participe la un proiect politic național și consecvent proeuropean.

 Avem datoria să cinstim momentul aniversar al Centenarului Marii Uniri, încununare a luptei neobosite a lui Iuliu Maniu.

 Este momentul să ne unim și să acționăm! ”

 Brașov 27 mai 2017

 Asociația Inițiativa Transilvană Iuliu Maniu Doru Radosav

 Asociația Clubul Național Țărănist –PNTCD Andrei Dimitriu

 Fundația Iuliu Maniu -Ion Mihalache Anca Zlatescu

 PNȚCD Congres 16 mai 2015 Radu Rizescu

 Partidul Național Țărănesc Maniu-Mihalache Mihai Grigoriu

Facebook Comments

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.