November 26, 2020
News Ticker

Traiască Înfrățirea dintre Partide! PNL Dâmbovița și PNL Argeș, frați întru Liberalism

24 Mai 1875 – 24 Mai 2017! 142 de ani de istorie liberală, 142 de ani de istorie a Partidului Naţional Liberal. La ceas aniversar, PNL Dâmboviţa organizeză o deplasare la Vila Florica, din judeţul Argeş, “Mecca Liberalilor”, dupa cum o caracteriza Marius Caraveţeanu – liderul PNL Damboviţa, ocazie cu care se vor pune bazele infrăţirii celor 2 organizaţii judeţene, PNL Argeş şi PNL Dâmboviţa.

Argeșul înseamnă enorm pentru mișcarea liberală din România. Este locul în care s-au născut Brătienii, este locul în care s-au născut Goleștii.

 Este zona în care mișcarea liberală își are rădăcinile și mai ales este locul în care vii de fiecare dată să te încarci spiritual, încercând să te ridici la valoarile pe care le-au promovat mereu Brătienii. Acelea de mari patrioți și de buni români.

 Dâmbovița este locul în care Mircea cel Bătrân a mutat Cetatea de Scaun de la Curtea de Argeș.

 Târgoviștea a devenit Cetate de Scaun pentru câteva secole.

 Două județe vecine, legate prin trecutul lor. Astăzi, noi, suntem chemați să continuăm o tradiție istorică benefică pentru țara noastră.

 Astăzi, două organizații vecine, PNL ARGEȘ și PNL DÂMBOVIȚA își dau mână și își propun să lucreze împreună într-o frăție generată de un frumos trecut comun.

 Valorile liberale puse în comun de către cele două organizații ne vor face mai buni, mai puternici.

 Și împreună vom fi capabili să dăm României acele elite de care este astăzi nevoie mai mult că niciodată.” a mărturisit Marius Caravețeanu-Președintele PNL Dâmbovița și Primarul Orașului Răcari.

 

Facebook Comments

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

UA-109162589-1