September 17, 2021
News Ticker

Reparații capitale Sala Sporturilor Târgoviște! Deputatul Corneliu Ștefan, interpelare adresată Ministrului Sportului

 

INTERPELARE

   Adresată domnului Marius Alexandru Dunca,

MINISTRUL TINERETULUI SI SPORTULUI

Obiectul interpelării: Reparaţie capitală acoperiş Sala Sporturilor Târgovişte

Domnule ministru,

Vă supun atenţiei situaţia Sălii Sporturilor din municipiul Târgovişte, singurul spaţiu din judeţul Dâmboviţa unde se organizează competiţii de nivel naţional şi internaţional: baschet, volei (cupe europene), tenis de masă, handbal, lupte, judo, karate, fotbal-tenis (Campionatul European 2015).

Din păcate, în acest moment, activităţile sportive sunt perturbate din cauza infiltraţiilor de apă prin cupolă, care prezintă o stare avansată de uzură.

Construită în anul 1979,  Sala Polivalentă din Târgovişte a beneficiat de o reparaţie  capitală a acoperişului în 2001. De atunci, nu s-a mai intervenit în niciun fel.

Domnule ministru,

Pentru rezolvarea acestei probleme, este nevoie de o alocare financiară de aproximativ 200.000 de lei, sumă care nu este deosebit de mare şi ar asigura confort şi siguranţă într-un spaţiu sportiv, cum spuneam, unic în judeţul Dâmboviţa

Având în vedere aceste aspecte, vă solicit să analizaţi posibilitatea repartizării fondurilor necesare pentru reparaţia capitală a acoperişului Sălii Sporturilor din Târgovişte.

De asemenea, vă rog să aveţi în vedere şi reînfiinţarea posturilor restructurate, la sfârşitul anului 2016, de ministrul Elisabeta Lipă, întrucât, din acel moment, activitatea curentă la Sala Polivalentă din Târgovişte se desfăşoară cu dificultate, personalul angajat la Direcţia Judeţeană de Sport şi Tineret Dâmboviţa fiind insuficient.

 

 

Facebook Comments Box

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

UA-109162589-1