June 4, 2020
News Ticker

Instructorii Jandarmeriei Dâmbovița, sprijin pentru Jandarmeria Hunedoara

Instructorii Centrului de Perfecţionare a Pregătirii Cadrelor Jandarmi Ochiuri-sprijin pentru colegii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Hunedoara

În perioada 28 – 31 martie a.c., doi instructori din cadrul Centrului de Perfecţionare a Pregătirii Cadrelor Jandarmi Ochiuri, Plt.adj. Bogdan TĂTULESCU şi Plt.maj Nicoleta-Alexandra TĂNĂSOIU, s-au deplasat la sediul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Hunedoara, la solicitarea acestora, pentru a le acorda sprijin în vederea pregătirii unui exerciţiu demonstrativ pe linie de intervenţie antiteroristă.
Exerciţiul demonstrativ a constat în intervenţia unei grupe antiteroriste şi de acţiuni speciale pentru stoparea acţiunii unui individ care a încercat să jefuiască o casă de schimb valutar, şi care, totodată a luat un ostatic.
Exerciţiul s-a desfăşurat prin îmbinarea procedurilor pe linie de intervenţie antiteroristă şi de acţiuni speciale, cu tehnicile de escaladă urbană şi rapel.
Exerciţiul demonstrativ s-a desfăşurat pe data de 02 aprilie a.c., cu ocazia sărbătoririi a 167 de ani de la înfiinţarea Jandarmeriei Române.

Facebook Comments

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

UA-109162589-1