July 4, 2020
News Ticker

Poliția Dâmbovița! Aproape 200 de polițisti, la datorie, de Ziua Națională

Cu ocazia sărbătoririi Zilei Naţionale a României, pe raza întregului județ sunt programate ceremonii pentru depuneri de coroane de flori la monumentele eroilor neamului şi la cele comemorative ale Marii Uniri, parade militare, precum şi spectacole cultural-artistice, la care se preconizează participarea unui public numeros.

În acest context, Inspectoratul de Poliție Județean Dâmbovița va acţiona cu 182 de poliţişti şi 85 de autospeciale, în cadrul dispozitivelor suplimentare instituite în zona desfăşurării manifestărilor publice, circumscrise acestor sărbători.

Astfel, din totalul polițiștilor implicați în misiunile desfășurate de Ziua Națională, 115 sunt de ordine publică, 39 sunt polițiști rutieri, iar 28 de polițiști sunt de la alte structuri.

Totodată, 89 de patrule de siguranţă publică, dintre care 16 pedestre şi 73 auto, vor acţiona pentru menținerea ordinii și siguranței publice.

Structurile de poliţie transporturi vor asigura patrularea pe trenurile de călători, cu precădere pe rutele către municipiile unde vor avea loc manifestările, precum şi în staţiile şi triajele de cale ferată.

foto – ziarulunirea.ro

Facebook Comments

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

UA-109162589-1