October 22, 2018
News Ticker

Liderul PSD Dâmbovița, Adrian Țuțuianu: ”USR, o structură care nu are nicio legătură cu Romania!”


Liderul CJD și PSD Dâmbovița, Adrian Țuțuianu, critică dur noua construcție politică numită USR, formată din lideri care aveau o cu totul altă cetățenie decât cea română și care, alături de PNL, dorește să formeze o majoritate parlamentară.

Mai mult decât atât, la nivelul județului Dâmbovița, USR nu are niciun candidat dâmbovițean, unul dintre candidații USR la Senat (în altă zonă a țării), Dragoș Ioan Coste, jignind grav poporul român.

România, o cumetrie generalizată. O țara care trăiește încă în Evul Mediu. Suntem în urmă cu 300 de ani față de restul planetei. Suntem niște primitivi, niște troglodiți. Românul e o ființă înapoiată, care se ghidează încă după regulile și mentalitatea de acum sute de ani, numindu-le “tradiții și obiceiuri”. E un mamifer biped, pentru care contează doar nevoile primare. Un animal habotnic și hulpav“, scria, acum câțiva ani, Dragoș Ioan Coste, candidat USR la Senat.

Pe mine nu mă surprinde, pentru că USR este o structură care nu are nicio legătură cu România, o structură politică susținută financiar de grupuri de interese din afara acestei țări, un partid inventat în speranța că românii se vor lasă păcăliți din nou și, împreună cu PNL, ar putea să creeze o majoritate în arlamentul României. Poate sesizați cu toți că, în Dâmbovița, acest partid nu are niciun fel de structuri, că cei care sunt pe listă sunt oameni din București sau din Ilfov, unii dintre ei cu cetățenie română obținută recent. Cei mai mulți au fost cetățeni ai altor state, veniți pe-aici cu diverse interese de afaceri și și-au propus, dacă pot, să acapareze și o parte din viața politică românească. Este un pericol major, pe care, dacă avem inteligența, îl sesizăm“, a declarat Adrian Țuțuianu.

Facebook Comments

1 Comment

  1. Acest Tatuca de Dambovita are tupeul sa spuna despre USR ca este un partid de straini. Pai bine mai Tutuiene, tu si partidul tau de banditi condamnati penal daca sunteti romani meritati sa fiti tratati cu respect ? Voi, ca romani ati furat mai mult ca toti strainii din tara asta.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.