November 18, 2018
News Ticker

“Madame Mon Amour”! Concert Extraordinar Nicu Alifantis la Pucioasa


La întrebarea retorică a poetului Nichita Stănescu: „De ce te-oi fi iubind, femeie visătoare, care mi te-ncolăcesti ca un fum…”, spectacolul Madame Mon Amour se vrea o încercare de răspuns prin cântece de iubire, declarații manifest dedicate femeii, dragostei și prieteniei.

Nicu Alifantis impresionează prin varietatea trăirilor pe care le stârnește în rândul publicului, spectatorii considerând adesea că „fiecare concert al trubadurului este un carusel al emoțiilor, zâmbetelor și romantismului.

Un amalgam de ritmuri și stiluri muzicale, de instrumente clasice și exotice, de sonorităti neașteptate, toate se împrăştie și învăluie spectatorul aidoma unei îmbrăţişări deosebit de tandre.

Despre Alifantis se știe că este unul dintre cei mai faimoși artiști ai României și autorul unora dintre cele mai frumoase melodii folk. De asemenea, cantăretul are în spate o discografie de 18 albume. “Madame mon amour”, este cel mai recent album semnat Nicu Alifantis și este o compilație de 15 cântece de iubire, pe versuri de Tudor Arghezi, Nichita Stănescu, Adrian Păunescu, Radu Stâncă, Nina Cassian.

Miercuri, 7 DECEMBRIE 2016, ora 18.00, la Centrul Cultural Pucioasa, va avea loc concertul ”Madame mon Amour”, cu NICU ALIFANTIS.

Prețul biletului este de 20 lei/persoană. Rezervări la telefon: 0734450888 .

20161117_12_0

Facebook Comments

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.