November 14, 2018
News Ticker

Liderul CJD, Adrian Țuțuianu: ”Am început execuția lucrărilor la Spitalul Moroieni !”


Am început execuția lucrărilor la Spitalul de la Moroeni, acolo unde reabilităm pavilionul central și un corp lateral. Avem, după foarte, foarte insistente demersuri la Ministerul Sănătății, o alocare de 1,4 milioane lei pentru trimestrul IV al anului. Partea de proiectare este finalizată, acum se pregătește frontul de lucru. Sper ca, în următorii 2 ani, dacă vom avea un Guvern care să înțeleagă necesitatea proiectului, să ne bucurăm de o investiție de 5 milioane de euro.

În acest context, sunt nevoit să dau și o replică politică. Am văzut, în zgomotul făcut de PNL, cum că investiția de la Moroeni nu ar fi necesară. Eu susțin că, dimpotrivă, dacă vom crea condiții așa cum au fost, cândva, acolo, vom putea convinge Ministerul Sănătății să aloce un număr suplimentar de paturi, iar Spitalul de la Moroeni va fi cel puțin un centru regional, dacă nu național de tratare a afecțiunilor de plămâni. Până atunci, îi invit pe cei din PNL să se uite la județul Argeș, la Spitalul de Pneumoftiziologie din Valea Iașilor și atunci vor înțelege că proiectul nostru are viitor.

Și încă ceva, e dezamăgitor că la Ministerul Sănătății sunt 500 milioane de lei care rămân necheltuți anul acesta, în condițiile în care numai noi, la Consiliul Județean, am avut solicitări pentru 4 proiecte concrete.,

a declarat Adrian Ţuţuianu, preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa.

20161115_11_1

Facebook Comments

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.