March 29, 2024
News Ticker

S-au tachinat reciproc! N-au uitat de campania electorală! Schimb de replici ironice în sedința CJD

Chiar dacă votul a fost unanim la ultima ședință a Consiliului Județean Dâmbovița, nu au lipsit schimburile de replici ironice pe fondul campaniei electorale pentru alegerile parlamentare din 11 decembrie. Astfel, cel mai disputat punct înscris pe ordinea de zi a fost proiectul de hotărâre privind asocierea CJD cu CLO Pucioasa pentru realizarea obiectivului “Amenajare și modernizare căi de acces și parcări, Cartier Filatură, în orașul Pucioasa și aprobarea principalilor indicatori economici”.

Noi o să votăm, cu toate că avem niște obiecțiuni. La început de mandat, ne-ați informat că vom avea cât mai puține asocieri, chiar deloc” (Aurelian Popa-liderul Grupului de Consilieri Județeni PNL).

Asistăm la o premieră, am ajuns să ne asociem și pentru parcări. Asta n-am mai văzut ! Și v-am rugat să ne puneți la dispoziție toate datele privind asocierile, ne-ați pus la dispoziție doar în proporție de 2/3, au rămas restante datele pe POIM și unde ne puteți îndruma, de unde să le procuram. O să votăm, ca să nu spuneți că ne opunem investițiilor “mărețe””(Gabriel Grozavu-consilier județean PNL).

În primul rând, am încercat să vă așez în bănci după principiul 1 PNL-1 PDL (Replica lui Gabriel Plaiasu-“Cel mai câștigat, atunci, este dl.Aurelian Popa !” (nr-în băncuță, alături de Gabriela Caciamac-blonda de la PSD). Pe el l-am așezat acolo pentru că știam că îi plac blondele ! În primul rând, nu este vorba de o asociere nouă, pentru că ea a fost acceptată sub mandatul lui Florin Popescu. Domnul primar Bădău a refuzat să modifice cotele și asocierea n-a mai fost finanțată. Dacă ridicați mâna astăzi dați dovadă de o minimă consecvență. În al doilea rând, nu am aprobat nicio asociere nouă. Consiliul Local Pucioasa a aprobat indicatorii tehnico-economici. În al treilea rând, gestionarul problemei POIM (nr-Programul Operațional Infrastructură Mare) este ADI Apă, condusă de dl. vicepreședinte Alexandru Oprea. Vă pot îndruma să va duceți și la Compania de Apă, dar este grav că, după atâția ani de mandat de consilier, ați fost chiar și vicepreședinte, să nu știți de unde să vă procurați documentele. Iar domnul Popa (căruia i-a sunat telefonul mobil !), în prezența Gabrielei Caciamac a uitat să-și închidă telefonul”(Adrian Țuțuianu-președinte CJD).

Pe de altă parte, un coleg de breaslă a remarcat următorul aspect pe marginea așezării consilierilor județeni PNL: ”Adi Stan stă cel mai bine ! Are după cine să copieze la ședințe, că-l are în față pe Gabi Plaiașu, dar Gabi Plaiașu n-are după cine să copieze ! În față lui e Gabi Grozavu!

20161130_2_1

Facebook Comments Box

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

UA-109162589-1