October 20, 2018
News Ticker

Mai bine, dar semieșec! Chindia, (doar) egal cu liderul, 0-0 cu Juventus București


Juventus e doar o grupare din Cartierul bucureștean Colentina, dar e liderul Ligii secunde în dauna altor echipe cu pretenții de promovare. Cu jucători experimentați, cu vechi stagii în Liga I, Juventus s-a împiedicat la Târgoviște, obținând doar un rezultat de egalitate, la finalul unei confruntări în care ambele combatante s-au anulat reciproc. Oaspeții, antrenați de Marin Barbu și Daniel Oprita, au beneficiat de cele mai mari ocazii, Chindia ripostând prin Neguț (min.40) sau spre finalul disputei, când se putea acorda un penalty la intrarea lui Morariu asupra lui Cherchez.

Chindia s-a exprimat mult mai bine decât în ultimele partide, dar forma elevilor lui Nicu Croitoru și Sică Bârdeș continuă să îngrijoreze și să dezamăgească.

De notat că mijlocașul Cosmin Anton insistă să se autodistrugă, părăsind nemotivat gruparea de sub Turn pentru a treia oară ! Surse din cadrul clubului ne-au mărturisit că, de această data, talentatul jucător târgoviștean nu va (mai) beneficia de clemența staffului tehnic și administrativ.

Chindia a evoluat în formula : Meilă-D.Pătru (cpt), C.Dinu, Vătavu, Marțac-Parghel (min.75-Nisipeanu), L.Mihai, Honciu, Stoica-Neguț, Cherchez (min.90-Neagoe). Antrenori : Nicu Croitoru, Sică Bârdeș și Cosmin Lunescu.

În runda următoare, Olimpia Satu Mare-Chindia Târgoviște, sâmbătă, 12 noiembrie, de la ora 12:30.

Chindia ocupă locul 7 în clasament, acumulând 25 de puncte, la 8 puncte distanță de liderul Juventus București (înaintea partidei UTA-Clinceni).

Facebook Comments

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.