February 21, 2019
News Ticker

Exclusiv! Chindia vrea întăriri de la Dinamo! Corbu vine la Târgoviște?!


Divizionara B dâmbovițeană, Chindia Târgoviște, caută soluții de întărire a lotului pentru abordarea cu încredere a părții secunde a campionatului și o clasare cât mai bună la finalul sezonului competițional. În pauza de iarnă vor părăsi gruparea de sub turn 3-4 jucători, întăririle urmând să sosească în funcție de succesul negocierilor de transfer.

Pe lista de achiziții a echipei antrenate de Nicu Croitoru, Sică Bardeș și Cosmin Lunescu se află și dâmbovițeanul Laurențiu Corbu, transferat la Dinamo de la Urban Titu în vara anului 2015, sub comanda tehnicianului Mircea Rednic. O nefericită accidentare nu i-a oferit dreptul de a evolua la adevărata sa valoare la prima echipă a gruparii din Șoseaua Ștefan cel Mare, astfel încât Corbu a fost utilizat la echipa “satelit” a lui Dinamo, în Liga a 3-a.

Este adevărat, am avut mai multe discuții cu oficialii dinamoviști și suntem încrezători că Laurențiu Corbu va juca la noi de anul viitor“, ne-a mărturisit Marcel Ghergu-președintele executiv al Chindiei Târgoviște.

 

Facebook Comments

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.