August 4, 2020
News Ticker

Cezar Preda, ordin către aleșii PNL : “Prezența la ședințe este obligatorie !”

Liderul PNL Dâmbovița, deputatul Cezar Preda, a recunoscut iresponsabilitatea aleșilor locali municipali liberali de a absenta de la ședințele convocate la nivelul Consiliului Local Municipal Târgoviște, blocând astfel un proiect european derulat pentru dezvoltarea infrastructurii educaționale (Școala Nr.10 “Radu cel Mare”).

În consecință, ordinul dat a fost foarte clar : prezența la ședințe este obligatorie ! Mai mult decât atât, liberalii și-au revizuit atitudinea și în ceea ce privește proiectele de hotărâre din consilii locale care vizează aspecte legate de patrimoniu, unde este nevoie de 2/3 din voturi și pe care le vor vota fără crâcnire.

Totodată, aleșii locali municipali liberali târgovișteni au mai primit o dispoziție : “Mergeți voi pe teren și verificați la fața locului ce vrea vreun investitor să facă acolo ! Nu să-l chemați voi la ordin în fața voastră !“, cu referire directă la o altă nesăbuință a consilierilor PNL Târgoviște, de neacceptare a concesionării unei suprafețe de teren pentru construcția unei fabrici de cilindri hidraulici în zona industrială a Târgoviștei.

Acolo unde greșim, recunoaștem ! Are dreptate (nr-primarul Târgoviștei) ! S-a remediat imediat, iar prezența la ședințe este obligatorie“, a declarat Cezar Preda.

Pe de altă parte, poate ne spune și nouă cineva cine este liderul de Grup PNL în Consiliul Local Municipal Târgoviște și cine este purtătorul de cuvânt al acestora. Că la nivelul Consiliului Județean Dâmbovița știm : lider de Grup PNL este Aurelian Popa, iar purtător de cuvânt este Gabriel Plăiașu.

Foto: romaniatv.ro

Facebook Comments

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

UA-109162589-1