February 19, 2020
News Ticker

Flacăra Moreni – FC Aninoasa 1-0, în derby-ul dâmbovițean al orgoliilor

FC Aninoasa a pierdut la limită duelul din deplasare cu Flacăra Moreni, scor 0-1, după un meci în care gazdele au înscris golul victorios în debutul jocului, prin Andrei Iliescu. Într-o dispută în care așteptările erau mari, jucătorii lui Cristian Bălașa au clacat neașteptat, oferind lejer cele trei puncte “lupilor” de pe Cricov.

Debutul nefericit de meci a împins Aninoasa să nu găsească drumul spre gol, chiar dacă Neguț et comp. au fost destul de activi la buturile lui Halcu. În apropiere de jumătatea primei reprize, Cernea s-a aflat la un pas de restabilirea echilibrului pe tabelă, dar șutul său a ocolit ținta. Câteva momente mai târziu, Dinu a fost și el ocolit de șansă, iar execuția sa din afara careului s-a oprit într-una din barele laterale, moment în care cei 1700 de spectatori prezenți în tribune au amuțit.Pe final de repriză, Aninoasa a mai luat piciorul de pe accelerație, iar Flacăra a irosit câteva ocazii de gol prin L. Plăcintă (29), D. Iliescu (33), Roman (35) și Negrea (36).

În actul secund, echipa care a vut posesia mai bună a fost Aninoasa. După încercările lui A. Iliescu (48) și Acasandrei (53), Aninoasa a atacat în valuri poarta morenară, dar golul a fost de fiecare dată … în peluză. În minutul 57, nou-intratul Diță nu a putut să-l bată pe Halcu, după care zece minute mai târziu, Dinu a expediat balonul pe lângă, din marginea careului. Pe final de joc, Neguț nu a găsit nici el ținta (84), iar Pahonțu a ratat șansa remizei, după ce lovitura sa de cap, din șase metri, a fost scoasă in extremis de Halcu, de lângă bară.

Tot pe final de joc, Ene a mai irosit o ocazie mare pentru Flacăra, după ce Bărboiu a scos perfect de sub transversală. Pierderea jocului de la Moreni, a lăsat Aninoasa cu șase puncte în clasament și cu obligația de a învinge în următorul meci pe FC Voluntari II, pe teren propriu.

Flacăra Moreni – FC Aninoasa   1-0 (1-0)

Marcator: A. Iliescu (2).

Flacăra: Halcu – Matei, Acasandrei, Pârvu, Tronaru – M. Plăcintă, L. Plăcintă – Negrea (85 Guță), Roman (50 Drăgan), D. Iliescu (50 Rogojină) – A. Iliescu (83 Ene). Antrenor: Gabriel Paraschiv.

Aninoasa: Bărboiu – Marina, Ștefan, Pahonțu, Coman (56 Diță) – Cernea, Penescu, Dinu, Ș. Ion – Calofir (73 I. Maican), Neguț. Antrenor: Cristian Bălașa.

Stadion : “Flacăra”. Spectatori: 1 700.

Au arbitrat: Andrei Moroiță (Ploiești) – Valentin Dumitru (Gherghița – PH), Doru Petre (Ploiești). Observatori FRF: Petrică Burcea (Giurgiu) și Mihail Bacescu (Brașov).

Cartonașe galbene: Tronaru (90+2)/ Cernea (49), Dinu (63), Diță (81).

Facebook Comments

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.