June 14, 2024
News Ticker

Remiză în primul meci de verificare! Metaloglobus București – FC Aninoasa 0-0


FC Aninoasa a încheiat nedecis primul amical al iernii. Echipa antrenată de Cristian Bălașa a terminat 0-0 meciul cu Metaloglobus București, disputat pe terenul liderului din C2. Aninoasa a mizat în primul test de verificare pe majoritatea componenților din lot, dar și pe toți jucătorii aflați în probe. Singurii care nu au putut evolua au fost Cernea și Rusu, ambii accidentați. Elevii lui Bălașa au arătat destul de bine la prima apariție din acest an, chiar dacă au dus lipsa golului. Doar neșansa a făcut ca mingea să nu intre în poarta adversă. În debutul întâlnirii, pe pasa lui Neguț, Maican a trecut pe lângă o minge pe care scria gol, iar în actul secund Calofir și Roșciugă nu s-au aflat în zi de grație. Mai mult de atât, în minutul 73, Roșciugă a irosit un penalty, obținut de Călinescu, la un contact în careu cu Caramalău. Următorul amical pentru Aninoasa va fi împotriva Concordiei 2 Chiajna, pe 1 februarie.

Metaloglobus București – FC Aninoasa    0-0

Metaloglobus: Stanciu – Ciorni, Mogoș, M. Ștefan, Anghelini – Fatai, Ioniță, Gafaru, A. Ștefan – Robu, Militaru. Au mai jucat: Nedelcu – Moldoveanu, Mitroi, Caramalău, Sava, Popa, Ghenovici, Stângă, S. Dragomir, A. Dragomir, Voican, Birciulescu, Diaconu. Antrenor: Bogdan Vintilă.

Aninoasa: Bărboiu – Rădulescu (75 Dedu), Neaga (75 Ene), Pahonțu (46 Coman), Diță (46 Marina) – Bergheaua (60 Călinescu), A. Ștefan (60 Enescu), Dinu (46 Huțușoru), Neacșu (46 Grigorescu) – Maican (46 Calofir), Neguț (60 Roșciugă). Antrenor: Cristian Bălașa.

Facebook Comments Box

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

UA-109162589-1