September 18, 2019
News Ticker

To Be or Not To Be ! Leader ! FC Brașov-Chindia Târgoviște, Marele Derby al Ligii secunde

Chindia Târgoviște va încerca să facă repede uitat eșecul cu Mioveni din runda precedentă (0-2), duminică, 2 octombrie, de la ora 15:00, pe terenul fostei prim divizionare, FC Brașov, în Marele Derby al Ligii secunde, ocupantele locurilor 2 și 3 din clasament, cu același număr de puncte, 21.

Refacerea moralului jucătorilor a fost una dintre prioritățile antrenorilor Nicu Croitoru, Sică Bârdeș și Cosmin Lunescu, stafful tehnic pregătind în cele mai mici amănunte disputa de la Brașov.

FC Brașov nu a pierdut în acest campionat și cred că va fi un meci dificil. Brașovenii vor fi și ei extrem de motivați, pentru că știu și ei că întâlnesc o echipă bună. Era de așteptat să li se accepte planul de reorganizare și, în aceste condiții, se pot motiva suplimentar, dar noi sperăm să depășim adversarul pe care îl vom înfrunta duminică“,

a declarat Marcel Ghergu-președintele Chindiei Târgoviște.

Pe de altă parte, gruparea de sub Turn a fost selectată de către FRF pentru a face parte dintr-un grup de lucru constituit în vederea reorganizării și modernizării Ligii secunde, Chindia Târgoviște fiind foarte apreciată la nivelul Federației Române de Fotbal.

Am participat la o întrunire în cadrul FRF, referitoare strict la Liga a 2-a, pentru că se dorește îmbunătățirea, promovarea și dezvoltarea Ligii secunde. S-a format un grup de lucru cu 5 reprezentanți de la 5 cluburi, printre care ne aflăm și noi, Chindia Târgoviște, și ne-am bucurat că am fost desemnați în acest grup de lucru. Chindia Târgoviște este văzută ca un club organizat, iar noi și UTA suntem luați ca model de organizare în Liga a 2-a, ceea ce ne bucură. Suntem monitorizați de FRF și suntem apreciați“,

a adăugat Marcel Ghergu.

După confruntarea de la Brașov, târgoviștenii dispută următoarele meciuri:

SCM Pitești – Chindia Târgoviște (miercuri, 5 octombrie, ora 14:00) – Cupa României, turul 4.

Chindia Târgoviște – Șoimii Pâncota (sâmbătă, 8 octombrie, ora 11:00) – etapa a XI-a.

 

foto: digisport

Facebook Comments

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.