June 17, 2019
News Ticker

Toată lumea la stadionul “Eugen Popescu”! Chindia Târgoviște-Dacia Unirea Brăila

După 5 victorii consecutive și un parcurs perfect în debutul noului sezon competițional, Chindia Târgoviște a suferit primul eșec, 1-3 la Foresta Suceava, pierzând și șefia clasamentului ligii secunde după ce, în primul meci al etapei cu numărul 7, Juventus București a dispus la scor de neprezentare (3-0) de Academica Clinceni.

 “Ne-a învins o echipă care are în componență jucători experimentați și care a beneficiat de încurajările unui public admirabil. Sigur că nici noi nu putem câștiga chiar toate meciurile, Foresta și-a dorit mai mult victoria, dar și echipa noastră, la 2-1, dacă am fi înscris, la ce ocazii am avut, poate că altul ar fi fost deznodământul partidei“,

ne-a declarat Marcel Ghergu-președintele Chindiei Târgoviște.

Duminică, 18 septembrie, de la ora 12:00, pe stadionul “Eugen Popescu”, Chindia Târgoviște înfruntă Dacia Unirea Brăila, ocupanta locului 4 în clasament, la două locuri și tot atâtea puncte distanță de trupa antrenată de Nicu Croitoru, Sică Bârdeș și Cosmin Lunescu.

Cu excepția lui Grigore, care a suferit o intervenție chirurgicală în Ungaria, după o accidentare gravă și care va necesita o perioadă mai lungă de recuperare, întreg efectivul Chindiei este valid, apt combatant pentru a obține o nouă victorie și a reveni în fotoliul de lider.

 “Ne așteaptă un meci foarte greu, am studiat foarte bine adversarul, iar echipa noastră a pregătit cu mare atenție jocul de duminică. Sperăm și la aportul publicului spectator, să vina și să încurajeze formația noastră și să ne poarte spre victorie, așa cum s-a întâmplat cu mulți ani în urmă, când am și promovat în Divizia A“,

a adăugat șeful gruparii de sub Turn.

După toate probabilitățile, Chindia Târgoviște va utiliza aceeași garnitură de start ca și în meciul de la Suceava: Meila-Patru (cpt), Vatavu, Ispas, Martac-Parghel, L.Mihai, Honciu, Stoica-Cherchez, Negut. Antrenori-Nicu Croitoru, Sică Bârdeș și Cosmin Lunescu.

De remarcat că atacantul Negut a înscris pentru Chindia în 3 partide consecutive și sperăm că va recidiva și în meciul cu Dacia Unirea Brăila, ca și Cristian Cherchez.

Confruntările următoare ale târgoviștenilor: Metalul Reșița-Chindia Târgoviște, etapa a 8-a (21 septembrie, ora 17:00) și Chindia Târgoviște-CS Mioveni, etapa a 9-a (25 septembrie, ora 15:00), meci televizat.

Facebook Comments

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.