Stay Trooper ! Târgoviştenii de la TROOPER au lansat videoclipul “Corupţia ucide”


Târgoviştenii de la Trooper, una dintre cele mai cunoscute formaţii rock din România, lansează videoclipul unei piese noi care prefaţează cel de-al optulea album de studio, “În ziua a opta”.

Piesa “Corupţia ucide!” este un manifest împotriva tuturor celor care prin acţiunile sau inacţiunile lor au contribuit la proliferarea corupţiei şi a sărăciei în România, despre cancerul infiltrat în toate aspectele vieţii din România: sănătate, cultură, educaţie, politică. Versurile, aparţinând lui Petre Constantinescu, reprezintă un strigăt de revoltă împotriva nedreptăţilor la care sunt supuşi oamenii simpli, nevinovaţi şi un îndemn la luptă şi rezistenţă împotriva încălcării drepturilor care ni se cuvin.

Videoclipul a fost realizat împreună cu regizorul Mihai Vasilescu, aflat la a cincea colaborare de acest fel cu Trooper.

Noul album, “În ziua a opta” va fi lansat în data de 05.11.2016, în club Quantic, printr-un concert maraton din care nu vor lipsi multe piese noi dar şi piese consacrate din repertoriul formaţiei, alături de alte suprize.

Bilete găsiti pe www.iabilet.ro şi în reţeaua iabilet (Magazinul Muzica, Reţeaua Say Shops – partener Orange, Magazinele IQBox, Agentiile Perfect Tour, stand-ul de bilete de la Metrou Unirii 1 (langă casa de bilelete Metrorex) şi Uman şi pe cele 1500 de terminale self-service ZebraPay din Kaufland, Cora, Auchan, Carrefour şi Mega Image din toată ţara), Cafe Deko, Club Vintage si Club Quantic. dar şi la Hard Rock Cafe. Online puteti plăti cu cardul, Paypal, pe factură la Vodafone, ramburs cu plata cash prin FanCurier oriunde în ţara sau prin OP.

 

sursa: bestmusic.ro

Facebook Comments Box

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

UA-109162589-1