December 3, 2022
News Ticker

Exclusiv ! Află cine conduce USR-ul lui Nicuşor Dan în Dâmboviţa

USB (Uniți Salvăm Bucureștiul) a izbutit să obțină un scor nesperat la alegerile locale și, (auto) transformat în USR (Uniți Salvăm România), partidul lui Nicușor Dan vrea să continue succesul electoral și la alegerile parlamentare din 11 decembrie.

Și la nivelul județului Dâmbovița, USB se organizează și se pregătește pentru abordarea cu speranța a alegerilor parlamentare.

Bucureștiul a votat și validat un număr de 14 dosare de membri, iar în curând vom alege și organele de conducere. Era nevoie de minim 7 membri, conform procedurilor statutare, și au completat cererile de adeziune on-line peste 80 de persoane.

Până pe 14 octombrie vrem să strângem 4.700 de semnături pentru candidaturile la alegerile parlamentare, iar toți simpatizanții noștri sunt invitați la sediul nostru, situat la etajul doi, deasupra la Cofetăria Mondial“,

ne-a declarat Adrian Iordănescu-coordonator USR Dâmbovița.

De altfel, USR Dâmbovița a procedat deja la amplasarea corturilor necesare campaniei de strângere de semnături, sloganul fiind “În sfârșit, ai cu cine ! Semnezi, votezi, salvezi !”

Facebook Comments Box

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

UA-109162589-1