July 4, 2020
News Ticker

Exclusiv! PMP și ALDE, la concurență pentru transferul Ralucăi Rus, de la PNL

Bătălie mare între PMP și ALDE pentru obținerea transferului Ralucăi Rus, ex-vicepreședinte PNL Dâmbovița, care a intrat în coliziune cu actuala conducere (deputații Cezar Preda și Iulian Vladu) din cauza componenței listei de candidați și nu numai.

Liderii PMP, inclusiv la nivel național, exercită presiuni pentru achiziționarea ex-liderului liberal, ce beneficiază de notorietate mai ales în mediul rural, după multiplele campanii electorale susținute.

Nici ALDE nu se lasă mai prejos, ambele formațiuni de dreapta oferindu-i un loc fruntaș pe listele de candidați la alegerile parlamentare din 11 decembrie.

 “Deocamdată, nu a dat un răspuns ferm, a zis că mai reflectează câteva zile și în funcție de o discuție decisivă pe care o va avea cu președintele PNL Dâmbovița, deputatul Cezar Preda. Raluca este foarte bine văzută în teritoriu, îi cunoaște foarte bine pe liderii locali și cred că ar fi un câștig pentru oricine. Se va duce acolo unde este dorită mai mult, unde este apreciată și respectată și unde poate face echipă să construiască, dacă la PNL nu mai este dorită, pentru că spune lucrurilor pe nume. Este un lider charistmatic, are un suflet mare, o putere de muncă fantastică și știe să facă, într-adevăr, campanie electorală“,

ne-a mărturisit un apropiat al fostului lider liberal, sub protecția anonimatului.

Incredibilă a fost, însă, reacția prim-vicepreședintelui coordonator al PNL Dâmbovița, deputatul Iulian Vladu, la aflarea veștii că Raluca Rus va candida prima pe lista pentru Senat din partea PMP sau ALDE:

Hă ! Hă ! Hă ! O să-i ia din voturi lui Caracotă !

(nr-Iancu Caracotă-nr.1 pe lista PNL Dâmbovița pentru Senat), potrivit unor surse confidențiale.

Facebook Comments

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

UA-109162589-1