April 19, 2024
News Ticker

Scandal în ALDE ! Georgică Dumitru vs. Ionel Petre! Ruptură ireconciliabilă între lideri?!

Scandal în ALDE Dâmbovița, care poate conduce la o ruptură ireconciliabilă între cei doi lideri, președintele-deputat Georgică Dumitru și președintele executiv Ionel Petre?!

Tensiunile dintre taberele celor doi s-au acumulat după dezvăluirile Ripostapenet, tripleta Georgică Dumitru-Ionel Petre-Cătălin Olteanu suspectându-se reciproc în privința “scurgerilor de informații către presă”. În absența lui Cătălin Olteanu (ex-secretar executiv PC la nivel național, ex-Ministru-Secretar de Stat în Ministerul Economiei, actual consilier personal al Guvernatorului BNR, Mugur Isărescu), Dumitru și Petre s-au acuzat reciproc de furnizare a unor informații considerate TOP SECRET către presă, primul-căzut în dizgrația șefului Senatului, copreședinte ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, după neimplicarea în campania electorală și rezultatele dezastruoase înregistrate la alegerile locale.

În condițiile în care ALDE Dâmbovița a beneficiat de un statut privilegiat din partea liderilor naționali în campania electorală, cel puțin raportat la numărul vizitelor efectuate și a întâlnirilor cu electoratul, deputatul Georgică Dumitru se (mai) bucură încă de sprijinul fostului Ministru al Agriculturii, Daniel Constantin, spre deosebire de Ionel Petre, care nu se bucură de același “tratament”, fiind considerat direct responsabil de eșecul înregistrat la alegerile locale.

Așa încât, cei doi lideri furnizează mass media comunicate de presă separate și, mai mult decât atât, ALDE organizează miercuri, 22 septembrie, la ora 11:00, o conferință de presă de care președintele executiv habar n-avea!

 “Nu, nu știu nimic de nici o conferința de presă! Nu știu despre ce conferința de presă vorbiți, dar nu mi se pare normal ce se întâmplă!”,

a fost luat prin surprindere Ionel Petre, în cadrul emisiunii “Riposta! Între Adevăr și Dreptate!”, la Columna TV, întrebat pe marginea subiectelor abordate la întâlnirea cu jurnaliștii!

În această situație incredibilă, Columna TV l-a invitat pe președintele executiv ALDE Dâmbovița la conferința de presă organizată de către ALDE Dâmbovița!

PS: Nu ratați, săptămâna viitoare, un interviu exclusiv cu Dana Varga, fost consilier la Cancelaria Primului Ministru Dacian Ciolos pe problemele romilor, la Columna TV !

Facebook Comments Box

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

UA-109162589-1