May 2, 2024
News Ticker

Din 1 octombrie, la Târgoviște ! Facilități la transportul public pentru elevi, studenți și pensionari

Începând cu data de 1 octombrie, Primăria Târgoviște acordă facilități la transportul public pentru elevii din Cartierele Priseaca și Sagricom, studenții Universității Valahia și pentru pensionarii cu pensie mai mică sau egală cu 800 de lei, în număr de 6.402, potrivit datelor statistice.

Elevii și studenții vor beneficia de abonamente lunare cu 2 călătorii / zi, iar pensionarii-de 2 tichete de călătorie pe zi.

Pentru luna octombrie, depunem toate eforturile pentru a rezolva punctual cererile și nu vom ține cont de calendarul stabilit în procedurile de sistem, în sensul că, în mod normal, cererile trebuie depuse cu 15 zile înainte de momentul la care intră în vigoare facilitatea respectivă. Pentru luna octombrie, facem toate eforturile să eliberăm abonamentele pentru elevi și studenți și tichetele de călătorie pentru pensionari, astfel încât să beneficieze cât mai repede de aceste facilități“,

a declarat Daniel Cristian Stan-primarul Municipiului Târgoviște.

Cererile se pot depune, pentru elevi şi pensionari, la sediul Direcţiei de Asistenţă Socială – Calea Domnească nr 216, la sediul Centrului de zi pentru Adulţi cu Dizabilităţi – Calea Bucureşti, Bl O3, parter şi la sediul Cantinei de ajutor social – str. Tudor Vladimirescu, nr 1-3, micro 6. Pentru studenţi cererile se depun la sediul AITT de pe Bulevardul Unirii, nr 6, de unde se primesc şi documentele necesare.

Facebook Comments Box

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

UA-109162589-1