May 21, 2024
News Ticker

Karate – CS Târgoviște! Lorelley Andrei, campioană a României!

Rezultate remarcabile obținute de sportivii de la CS Târgoviște la ediția din acest an a Campionatului Național de Karate Interstiluri pentru minicadeți, cadeți, juniori, U21 și seniori, găzduită de Sala Sporturilor „Sepsi Arena” din orașul Sfântu Gheorghe, în perioada 26-27 aprilie. În urma unor evoluții excelente, sportivii clubului nostru, antrenați de Ionuț Munteanu, au reușit să revină acasă cu numai puțin de trei titluri de campion național.

Unul dintre rezultatele excepționale a fost realizat de Lorelley Andrei, la kumite senioari, la categoria 55 de kilograme. Sportiva noastră a reușit să devină campioană a României, după ce a arătat o evoluție superbă pe suprafața de luptă. Este un titlu care ajunge în vitrina Clubului Sportiv Târgoviște după foarte mulți ani. Lorelley a strălucit din plin la ediția din acest an a competiției, iar rezultatul obținut a fost unul cu greutate, care va fi adăugat în palmaresul său.

Un alt sportiv de la CS Târgoviște care a obținut medalia de aur a fost Fabian Constantin, la kumite cadeți, în limitele categoriei 70 de kilograme. În lupta pentru titlul național, Fabian a luptat împotriva colegului său de club, Andrei Alexandru, pe care l-a învins după o luptă aprigă. După acest duel de referință, Fabian a luat aurul, iar Andrei s-a mulțumit cu argintul, devenind vicecampion al țării.

O medalie de aur la Campionatul Național de Interstiluri a fost adjudecată și de echipa de junioare a clubului nostru, în proba de kata. La puternica întrecere, echipa clubului nostru a fost alcătuită din Ștefania Huiu, Anastasia Dinu și Bianca Soare.

Cu medalii de bronz de la Sfântu Gheorghe au revenit acasă Alexandru Munteanu (kumite U21 – categoria 60 kg) și Erik Andrei (kumite cadeți – cat. 52 kg).

Aproape de podium, pe locul 5, au încheiat competiția Valentin Cârlan (kumite seniori – 60 kg), Ștefania Huiu (kumite senioare – 61 kg și kumite U21 – 61 kg), Vlăduț Mocanu (kumite U21 – 84 kg), Adrian Drăguș (kumite U21 – +84 kg), Alexandru Vede (kumite juniori – +72 kg) și Anastasya Andrei (kumite minicadeți – +52 kg).

De asemenea, pe locul 7 au terminat următorii sportivii din cadrul clubului nostru: Adrian Drăguș (kumite seniori – +84 kg), Ana Maria Hura-Tudor (kumite junioare – 53 kg), Alexandru Adjudeanu (kumite juniori – 68 kg) și Anastasia Dinu (kata cadete).

În clasamentul pe medalii, CS Târgoviște s-a situat pe un onorant loc 8, dintr-un total de 75 de cluburi participante. Secția de karate de la CS Târgoviște a fost reprezentată la această competiție de un lot alcătuit din 15 sportivi, care au luat parte la 21 de probe individuale și una pe echipe. Din comisia de arbitraj au făcut parte și doi arbitri de la CS Târgoviște: Octavian Pomârleanu și Bogdan Tifra.

La startul Campionatului Național de Karate Interstiluri s-au aflat aproximativ 680 de sportivi ce au reprezentat 75 de cluburi din țară.

sursa – CS Târgoviște

Facebook Comments Box

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

UA-109162589-1