PSD Dâmbovița! Târgoviște, Campion Național la accesarea fondurilor europene!


“Potrivit datelor oficiale ale Ministerului Investițiilor și Proiectelor Europene, municipiul Târgoviște se află pe PRIMUL LOC 🥇 la nivel național într-un CLASAMENT AL FONDURILOR EUROPENE (proiecte eligibile) raportate la numărul de locuitori, cu peste 33.000 lei/locuitor, de aproape 3 ori mai mult în comparație cu următorul clasat!
‼️ Este un subiect important, asupra căruia am insistat și vreau să insist, pentru că face parte din rețeta transformării orașului nostru în ultimii 10 ani.
🟢 Avem o valoare totală a proiectelor eligibile de 2,2 miliarde lei (!!!), peste orașe precum Sibiu, Oradea, Timișoara sau Constanța.
🟢 Raportul valorii proiectelor / numărul de locuitori face din Târgoviște CAMPION NAȚIONAL, peste Iași, Cluj și celelalte.
📈 Sunt date oficiale, fără nicio intervenție din partea noastră. Sunt date care confirmă o muncă asiduă de ani de zile și confirmă o echipă care a înțeles traiectoria corectă a orașului nostru. Tot ce vedem în jurul nostru se regăsește în cifrele de mai sus.
✅️ Altfel, ne vedem în continuare de treabă. Avem (încă) același entuziasm ca la început și o motivație suplimentară: să fim continuu cei mai buni.”
Cristian Daniel Stan
Primarul Municipiului Târgoviște
Facebook Comments Box

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

UA-109162589-1