PSD Dâmbovița! Aproape 20 milioane de euro pentru înființarea și extinderea rețelelor de alimentare cu apă și canalizare!


Extinderea rețelei de apă în municipiul Moreni și peste 40 km de rețea de canalizare la Iedera și ValeaLungă – acesta este cel mai recent contract de execuție semnat de președintele Consiliului Județean și al PSD Dâmbovița, Corneliu Stefan:
“În momentul de față, valoarea investițiilor pentru înființarea, extinderea și reabilitarea rețelelor de alimentare cu apă și canalizare în județul Dâmbovița se ridică la aproximativ 281.000.000 de euro. Acestea sunt parte a celui mai mare proiect cu fonduri europene din regiune, care depășește 450.000.000 de euro.”
Astfel, continuăm seria investițiilor de anvergură cu care dâmbovițenii s-au obișnuit deja în ultimii 4 ani și punem bazele unei noi viziuni în care fiecare localitate beneficiază de condiții optime de trai pentru locuitori. Toate aceste proiecte dedicate sprijinirii administrațiilor locale, coroborate cu proiectele mari de infrastructură, vor transforma județul Dâmbovița în următorii ani, pentru a crește în continuare atractivitatea față de potențialii investitori privați și a genera dezvoltarea economică pe care cu toții ne-o dorim!
Facebook Comments Box

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

UA-109162589-1