Acord de Parteneriat! Universitatea Valahia Târgoviște – Institutul EMI!


Universitatea „Valahia” din Târgoviște a primit vizita delegației Institutului EMI din Republica Turcia, la sediul Rectoratului, din Campusul universitar.
Rectorul universității, conf. univ. dr. ing. Ioan-Corneliu SĂLIȘTEANU, a semnat împreună cu prof. dr. Himmet KARADAL, acordul de parteneriat dintre Universitatea „Valahia” din Târgoviște și Institutul EMI, care vizează consolidarea colaborării academice și științifice, prin Congresul EMI de Antreprenoriat și Științe Sociale.
Scopul parteneriatului este de a promova colaborarea instituțională la nivel internațional, prin activități și evenimente educaționale, respectiv de cercetare, precum cel de-al zecelea Congres EMI de Antreprenoriat și Științe Sociale, ce se va desfășura în perioada 10-13 septembrie 2024, în Campusul Universității „Valahia” din Târgoviște.
Colaborarea interinstituțională va aduce beneficii semnificative ambelor instituții și va sprijini dezvoltarea unor proiecte inovatoare, care să contribuie la progresul educațional și științific pe termen lung.
Facebook Comments Box

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

UA-109162589-1