AMVVD! Pensiunea Clubul Veteranilor – un an de sacrificii și succese!


Astăzi sărbătorim un an de când Asociația Militarilor Veterani și a Veteranilor cu Dizabilități “Sf. Dimitrie – Izvorâtorul de Mir”(AMVVD) a preluat pensiunea Clubul VETERANILOR.
Inițial, nu exista o foarte mare încredere că se va reuși acest lucru, dar Dumnezeu ne-a călăuzit și cu credință, sacrificiu, dăruire și mult suflet am obținut cele așteptate.
Odată achiziționată, pensiunea Clubul VETERANILOR a devenit un loc frumos, de relaxare, elegant și rafinat. Această realizare impresionantă demonstrează dedicarea și munca asiduă a echipei noastre, care a transformat această pensiune într-un loc deosebit, perfect pentru odihnă și recreere.
Departe de agitația aglomerărilor urbane, spațiile de cazare și de recreere vă așteaptă să petreceți momente minunate alături de familii și de persoanele dragi. Totodată, Pensiunea Clubul VETERANILOR poate fi locul de întâlnire al veteranilor, un loc unde aceștia pot rememora evenimentele petrecute sub arme, într-un cadru plin de respect și camaraderie.
“Ne bucurăm să vedem cum acest spațiu a devenit un refugiu pentru veterani, un loc unde aceștia pot găsi liniște și confort, după ani de serviciu și sacrificiu. Pensiunea este acum un simbol al unității și al solidarității noastre, un loc unde valorile noastre sunt celebrate și respectate.
Vă mulțumim tuturor celor care ne-au susținut și ne-au fost alături în această călătorie. Fără voi, această realizare nu ar fi fost posibilă. Haideți să continuăm să construim împreună un viitor plin de reușite și să ne susținem reciproc în fiecare pas al drumului nostru comun.”
Marius APOSTOL – președintele AMVVD
ONOARE ȘI RESPECT!

Facebook Comments Box

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

UA-109162589-1