May 17, 2024
News Ticker

Volei Feminin – Divizia A1! Rapid București – CSM Târgoviște 3-0!

✍🏻 Echipa noastră de volei își încheie parcursul în Campionatul Național de Volei cu capul sus.
➡️ Într-un final dramatic, echipa noastră de volei a suferit o înfrângere în deplasare în ultimul meci al finalei mici împotriva CS Rapid București, ratând astfel șansa de a se clasa pe locul 3 în clasamentul final al Campionatului Național de Volei Feminin.
👉🏻 Cu toate că a fost un rezultat dezamăgitor, suntem mândri de tot parcursul voleibalistelor noastre. Cu determinare și angajament, fetele au demonstrat mereu un spirit competitiv impresionant și au făcut față provocărilor cu demnitate și profesionalism.
🔸 Deși locul pe podium nu le-a fost rezervat în acest sezon, voleibalistele noastre au demonstrat că sunt un adversar de temut și că sunt capabile să lupte cu cele mai bune echipe din țară. În ciuda obstacolelor întâlnite, fetele și-au păstrat demnitatea și s-au dedicat fiecărui meci cu pasiune și dăruire.
☑️ Scorul final dintre CS Rapid București🆚CSM Târgoviște: 3-0 (25-22: 25-18; 25-21).
🏐Punctele echipei noastre au fost realizate de:
👉🏻 Monika Krasteva-13 puncte;
👉🏻 Slavina Koleva-12 puncte;
👉🏻 Ariana Pirv-11 puncte;
👉🏻 Jocelyn Urias Castro-6 puncte;
👉🏻 Petya Barakova-4 puncte;
👉🏻 Georgiana Faleș-4 puncte.
✔️ Succesul lor nu poate fi măsurat doar în puncte și clasamente, ci și în amintirile frumoase și inspirația pe care au oferit-o comunității sportive.
🔹 În concluzie, deși finalul sezonului poate fi considerat a fi cu amărăciune, este important să ne amintim că înfrângerile fac parte din sport. Putem spune cu mândrie că deși nu am câștigat un loc pe podium portocala mecanică și-a demonstrat valoarea și a arătat că este o forță de luat în seamă în lumea voleiului feminin din Romania.
✅ Mulțumim tuturor pentru acest sezon, fetelor, staff-ului tehnic și administrativ și bineînțeles, mulțumim susținătorilor care au fost mereu alături de noi!
Poveste merge cu siguranță mai departe!
CSM Târgoviște! Clubul tău! Orașul tău!🧡💙
sursa – CSM Târgoviște
Facebook Comments Box

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

UA-109162589-1