May 5, 2024
News Ticker

Școala Gimnazială Coresi Târgoviște! Darius – Andrei Butuligă, pasionat de aritmetica mentală!

Butuligă Darius Andrei, în vârstă de 7 ani, elev in clasa I C – Școala Gimnazială ”Coresi”, este pasionat de aritmetica mentală. În ultimul an, acesta a participat la competiții internaționale din domeniul matematicii ocupând: locul 2 la Campionatul Internațional de Aritmetică Mentală HORUS 2023 DUBAI, locul 3 mondial la International Online Mental Arithmetic Olympiad «VF CUP 2023» și locul 3 la Olimpiada Internațională SmartyKids în Aritmetică Mentală 2023.
Începând cu luna septembrie 2023, Darius a parcurs cu succes 7 etape online ale Campionatului Internațional de Aritmetică Mentală “World Mathematics League 2 – Online”, urmând ca în luna mai 2024 să participe fizic la ultima etapa în cadrul Campionatului Internațional de Aritmetică Mentală HORUS 8 BARCELONA.
În luna iunie 2024, pe Darius îl așteaptă noi provocări, atât în domeniul matematicii, acesta participând la Olimpiada Națională SmartyKids 2024 – Aritmetică Mentală, dar și în domeniul roboticii unde va participa la prima sa competiție.

sursa – Coresi School

Facebook Comments Box

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

UA-109162589-1