May 4, 2024
News Ticker

Liga a 4-a! Marele derby, la Hagioaica, Urban Titu – Roberto Ziduri!

๐’๐š๐ฆ๐›๐š๐ญ๐š, ๐ฅ๐š ๐‡๐š๐ ๐ข๐จ๐š๐ข๐œ๐š, ๐ฃ๐ฎ๐œ๐š๐ฆ ๐๐ž๐ซ๐›๐ฒ๐ฎ๐ฅ ๐œ๐š๐ฆ๐ฉ๐ข๐จ๐ง๐š๐ญ๐ฎ๐ฅ๐ฎ๐ข, ๐œ๐ฎ ๐”๐ซ๐›๐š๐ง ๐“๐ข๐ญ๐ฎ
๐ธ๐‘โ„Ž๐‘–๐‘๐‘Ž ๐‘›๐‘œ๐‘Ž๐‘ ๐‘ก๐‘Ÿ๐‘Ž ๐‘ฃ๐‘Ž ๐‘—๐‘ข๐‘๐‘Ž ๐‘ ๐‘Ž๐‘š๐‘๐‘Ž๐‘ก๐‘Ž ๐‘ข๐‘› ๐‘š๐‘’๐‘๐‘– ๐‘๐‘Ž๐‘ก ๐‘ข๐‘› ๐‘๐‘Ž๐‘š๐‘๐‘–๐‘œ๐‘›๐‘Ž๐‘ก. ๐‘๐‘’ ๐‘ฃ๐‘œ๐‘š ๐‘‘๐‘’๐‘๐‘™๐‘Ž๐‘ ๐‘Ž ๐‘™๐‘Ž ๐‘ˆ๐‘Ÿ๐‘๐‘Ž๐‘› ๐‘‡๐‘–๐‘ก๐‘ข, ๐‘๐‘Ž๐‘Ÿ๐‘ก๐‘–๐‘‘๐‘Ž ๐‘๐‘Ž๐‘Ÿ๐‘’ ๐‘ ๐‘’ ๐‘ฃ๐‘Ž ๐‘—๐‘ข๐‘๐‘Ž ๐‘™๐‘Ž ๐ป๐‘Ž๐‘”๐‘–๐‘œ๐‘Ž๐‘–๐‘๐‘Ž.
A sosit si vremea derbyului cu Urban Titu. Sambata, de la ora 11,00, iubitorii fotbalului din judet sunt invitati sa urmareasca un derby de zile mari: Urban Titu-Roberto Ziduri. Se intalnesc primele doua clasate, cele mai bune echipe din serie. La final, doar una se va bucura. Si aceea speram sa fim noi!
Pe ce ne bazam cand spunem asta? Echipa naostra are cea mai valoroasa echipa. Avem jucatori care au jucat in Liga 1 (Cherchez), Liga a 2-a (Adi Grigore si Cristi Caldararu) si Liga a 3-a (Adi Nedelea, Lungeanu, Enescu, Pahontu, Nita) si lista poate continua.
Pe teren, aceste lucruri nu conteaza. Forma de moment este foarte importanta. Si noi suntem in forma foarte buna! Am pierdut patru puncte (la Gura Sutii si Urziceanca) in minutele de prelungire. Va dat seama ca daca aveam patru puncte in plus sambata mergeam….in excursie la Titu?
๐‘๐จ๐›๐ž๐ซ๐ญ๐จ ๐™๐ข๐๐ฎ๐ซ๐ข ๐ž๐ฌ๐ญ๐ž ๐ž๐œ๐ก๐ข๐ฉ๐š ๐ฃ๐ฎ๐๐ž๐ญ๐ฎ๐ฅ๐ฎ๐ข ๐๐ข๐ง ๐ฎ๐ฅ๐ญ๐ข๐ฆ๐ข๐ข ๐Ÿ“ ๐š๐ง๐ข
Sa nu uitam ca Roberto este echipa care are cele mai mari performante din ultimii 5 ani din fotbalul dambovitean. Am castigat doua titluri de campioana, doua Cupe ale Romaniei, plus doua Supercupe ale judetului. Suficient ca Roberto sa fie considerata echipa judetului din ultimii ani. Dar sambata, aceste titluri sau cupe nu conteaza. Sambata trebuie sa jucam si sa batem.Atat!
๐€๐๐ข ๐†๐ซ๐ข๐ ๐จ๐ซ๐ž, ๐š๐ญ๐ฎ๐ฎ๐ฅ ๐ง๐จ๐ฌ๐ญ๐ซ๐ฎ ๐๐ž ๐ฉ๐ž ๐›๐š๐ง๐œ๐š. ๐…๐จ๐ฌ๐ญ๐ฎ๐ฅ ๐ฃ๐ฎ๐œ๐š๐ญ๐จ๐ซ ๐š๐ฅ ๐‚๐ก๐ข๐ง๐๐ข๐ž๐ข ๐ฌ๐ข ๐š๐ฅ ๐‘๐š๐ฉ๐ข๐๐ฎ๐ฅ๐ฎ๐ข ๐š ๐œ๐ซ๐ž๐š๐ญ ๐จ ๐š๐ญ๐ฆ๐จ๐ฌ๐Ÿ๐ž๐ซ๐š ๐Ÿ๐ซ๐ฎ๐ฆ๐จ๐š๐ฌ๐š ๐ฅ๐š ๐ž๐œ๐ก๐ข๐ฉ๐š
Daca echipa noastra a avut un parcurs bun in returul campionatului, acest lucru i se datoreaza si lui Adi Grigore. Fostul jucator al Rapidului si al Chindiei, ajutat de Cristi Cherchez, au facut o atmosfera frumoasa la echipa.
La nevoie intrand si in teren, Grig i-a strans pe jucatori in jurului lui, iar acestia nu au ramas datori. Evolutii foarte bune ale jucatorilor nostri ne-au adus multe victorii. Desi la inceput de cariera, antrenorul-jucator al echipei noastre are un merit important la succesele echipei noastre din retur.
Nu stim ce le va spune sambata Grig jucatorilor nostri. Acesta discuta mult jucatorii, ceea ce conteaza foarte mult la acest nivel. Cred ca Adi le va spune ceva de genul: โ€Baieti, jucati ce stiti. Pentru ca o faceti foarte bineโ€. Atat, nimic mai mult! De fapt ce sa-i (mai) inveti pe Crist (Cherchez), Chici (Caldararu), Pahi sau Nede?!
๐๐š๐ข๐ž๐ญ๐ข, ๐ฅ๐ฎ๐š๐ฎ๐ญ๐ข-๐ข ๐›๐š๐ง๐ข๐ข ๐ฉ๐š๐ญ๐ซ๐จ๐ง๐ฎ๐ฅ๐ฎ๐ข. ๐๐ž ๐ž๐ข ๐ฌ๐ข ๐ฅ๐š ๐œ๐š๐ฌ๐ข๐ž๐ซ๐ข๐ž!
Meciul de sambata se joaca in primul rand cu sufletul, cu inima. Banii nu conteaza in derbyuri. Aici este vorba de cartea de vizita a unui jucator. Daca nu arati ca esti bun in derbyuri, cand arati?! Si noi suntem convinsi ca baietii nostri vor face un meci bun. Este bun si un 2-2 sau 3-3, dar e mai buna o victorie!๐Ÿ˜‰Baieti, luati-i banii patronului! Cum spun fotbalistii, pe ei si la casierie! Bafta, Roberto! Sa fie victorie!
sursa – Roberto Ziduri
Facebook Comments Box

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

UA-109162589-1