May 4, 2024
News Ticker

Cercetat pentru comiterea infracțiunii de răzbunarea pentru ajutorul acordat justiției, reținut 24 de ore

În urma probatoriului administrat de polițiștii din cadrul Secției nr. 1 Poliție Rurală Târgoviște, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgoviște, la data de 23 aprilie a.c., un tânăr de 24 de ani, din Doicești, a fost reținut pe bază de ordonanță pentru 24 de ore.

Acesta este cercetat în cadrul unui dosar penal întocmit pentru comiterea infracțiunii de răzbunarea pentru ajutorul acordat justiției, urmând ca astăzi, 24 aprilie, să fie prezentat magistraților pentru dispunerea unei măsuri preventive.

Din investigațiile efectuate s-a constatat că, pe fondul unor declarații oferite într-o altă cauză instrumentată de organele de cercetare penală pentru comiterea infracțiunii de furt calificat, în cursul serii de 15 aprilie a.c., bănuitul, în timp ce s-ar fi aflat într-un parc din comuna Doicești, ar fi lovit cu un obiect dur (bâtă) un tânăr de 22 de ani, din Doicești.

Polițiștii continuă cercetările sub coordonarea procurorului de caz de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgoviște.

Notă: Facem precizarea că, în cazul prezentat, efectuarea urmăririi penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, activitate care nu poate, în nicio situație, să înfrângă principiul prezumției de nevinovăție

Facebook Comments Box

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

UA-109162589-1