April 30, 2024
News Ticker

Adunarea Generală AMVVD – Târgoviște, 14 Aprilie 2024!

Dragi membri ai asociației,

Într-o atmosferă plină de solemnitate și implicare, am avut onoarea să fim alaturi în cadrul Adunării Generale a Asociației Militarilor Veterani și a Veteranilor cu Dizabilități – Sucursala Târgoviște, desfășurată la Pensiunea Veteranilor de la Mănăstirea Dealu. Ne-am bucurat să vedem participarea activă a multor membri.

Sub conducerea col.Voicilă Dan, președintele A.M.V.V.D. Târgoviște, au fost abordate o serie de teme importante, cuprinse pe ordinea de zi. Au fost discutate raportul activităților desfășurate în anul 2023, planurile și strategiile pentru anul 2024, precum și aspecte financiar-contabile relevante. De asemenea, am stabilit investiții pe termen scurt și mediu și am identificat necesitățile de organizare și implicare a membrilor în activitățile viitoare. Strategiile de lucru în echipă au fost de asemenea subiect de discuție.

Participanții au fost implicați și atenți, contribuind cu idei și sugestii valoroase pentru dezvoltarea asociației. Slt. (r) Apostol Marius, președintele A.M.V.V.D., a subliniat importanța și relevanța strategiilor și informațiilor prezentate în cadrul ședinței.

În dezbaterea liberă, membrii au avut oportunitatea să își exprime opinii și să aducă noi sugestii pentru îmbunătățirea activităților asociației.

În încheierea întâlnirii, col.Voicilă Dan ne-a încurajat să ne implicăm și mai mult în activitățile noastre, subliniind importanța unei colaborări strânse și a unei echipe puternice.

Cu încredere și determinare, să continuăm să lucrăm împreună pentru binele și dezvoltarea Asociației Militarilor Veterani și a Veteranilor cu Dizabilități – Sucursala Târgoviște.

sursa – AMVVD

Facebook Comments Box

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

UA-109162589-1