February 21, 2024
News Ticker

Urban Titu! 3 transferuri, deja integrate în echipă!

𝐓𝐫𝐚𝐧𝐬𝐟𝐞𝐫𝐮𝐫𝐢𝐥𝐞 𝐧𝐨𝐚𝐬𝐭𝐫𝐞 𝐬-𝐚𝐮 𝐢𝐧𝐭𝐞𝐠𝐫𝐚𝐭 𝐢𝐧 𝐞𝐜𝐡𝐢𝐩𝐚. 𝐅𝐥𝐨𝐫𝐢𝐧 𝐀𝐧𝐭𝐨𝐧 𝐬𝐞 𝐛𝐚𝐳𝐞𝐚𝐳𝐚 𝐩𝐞 𝐂𝐫𝐢𝐧𝐞𝐥 𝐒𝐭𝐨𝐢𝐜𝐚, 𝐃𝐫𝐚𝐠𝐨𝐬 𝐓𝐮𝐝𝐨𝐫𝐚𝐜𝐡𝐞 𝐬𝐢 𝐌𝐚𝐫𝐢𝐮𝐬 𝐕𝐥𝐚𝐝
Echipa noastra a transferat putini jucatori in aceasta iarna, dar buni! Conducerea clubului a transferat jucatori care cu siguranta il vor ajuta pe Florin Anton. Cei trei noi jucatori ai echipei noastre sunt Crinel Stoica, Bogdan Tudorache si Marius Vlad.
✅𝐂𝐫𝐢𝐧𝐞𝐥 𝐒𝐭𝐨𝐢𝐜𝐚. Fostul jucator de la Chindia s-a integrat bine la echipa noastra. Are de partea sa experienta, jocurile la Chindia si Pucioasa calindu-l. Are executii spectaculoase, de multe ori de pe loc, care pot face diferenta intr-o partida cu miza.
✅𝐃𝐫𝐚𝐠𝐨𝐬 𝐓𝐮𝐝𝐨𝐫𝐚𝐜𝐡𝐞. Este un jucator polivalent, un joker cum se spune. Mijlocas de profesie, ”Tudi” a fost folosit in meciurile amicale de profesorul Anton chiar si fundas, unde a randament.
✅𝐌𝐚𝐫𝐢𝐮𝐬 𝐕𝐥𝐚𝐝. Fundas de nadejde, s-a integrat bine la echipa. Cunoaste familia echipei noastre, in trecut evoluand la Urban Titu. Da siguranta echipei, fiind un jucator care poate intrra oricand titular.
sursa – Urban Titu
Facebook Comments Box

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

UA-109162589-1