February 21, 2024
News Ticker

Corneliu Ștefan! 63% din Bugetul Consiliului Județean Dâmbovița, destinat dezvoltării și investițiilor!

✅ Vot pentru Dâmbovița și dâmbovițeni: un procent de 63% din bugetul pe 2024 al Consiliului Județean Dâmbovița este dedicat dezvoltării și investițiilor!
🤝 Așa cum i-am obișnuit pe dâmbovițeni încă din 2020, în fiecare an, prioritățile noastre s-au concentrat pe investițiile în infrastructură, în sănătate și învățământ, dar și pe susținerea tuturor administrațiilor publice locale și asigurarea sumelor necesare cofinanțării proiectelor cu fonduri europene.
🤝 Alocând resurse financiare semnificative, îmbunătățim accesul dâmbovițenilor la servicii medicale de calitate și, în egală măsură, ne-am asigurat că avem fondurile necesare pentru a continua modernizarea drumurilor județene, dar și pentru a demara proiecte noi în infrastructura rutieră.
🤝 Prin bugetul anului 2024 suntem hotărâți să oferim o educație cât mai bună copiilor noștri, modernizând și dotând cât mai multe școli din județul Dâmbovița.
🤝 Programul Județean de Dezvoltare Locală va fi și anul acesta una dintre principalele surse de finanțare a proiectelor de investiții din toate localitățile județului Dâmbovița.
✅ Dezvoltarea județului Dâmbovița este o muncă de ECHIPĂ, iar pentru acest lucru vreau să le mulțumesc consilierilor județeni și tuturor colegilor din Consiliul Județean Dâmbovița.
Corneliu Ștefan – Președinte Consiliul Județean Dâmbovița

 

Facebook Comments Box

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

UA-109162589-1