February 21, 2024
News Ticker

Partidul Național Liberal! PNL devine membru al Uniunii Democrate Internaționale (IDU)

Partidul Național Liberal este, începând de astăzi, membru al Uniunii Democrate Internaționale (IDU), cea mai mare alianță de partide de centru-dreapta din lume, cu peste 80 de membri din 60 de țări. Această adeziune consolidează poziția externă a PNL, singurul partid românesc din IDU, demonstrând încă o dată că suntem principala forță de dreapta din România.
În calitate de cel mai vechi partid din Europa, PNL împărtășește aceleași valori de centru-dreapta cu membrii IDU: susținem principiile de libertate, egalitate de șanse, sprijinim familiile, mediul privat și respectăm statul de drept. Vom lucra cu celelalte partide membre pentru a promova aceste valori în România și în regiune.
În contextul geopolitic actual, noi, partidele de centru-dreapta, avem datoria să ne opunem forțelor extremiste și anti-democratice din Europa și din lume și să ne unim în apărarea liberalismului și valorilor noastre democratice peste tot în lume.
Îi felicit, totodată, pe europarlamentarul Siegfried Mureșan și pe Mihaela Paraschiv, secretar internațional al PNL, cei care ne-au reprezentat la Washington, pentru această realizare a Partidului Național Liberal.”, președintele Senatului, președintele PNL, Nicolae Ionel Ciucă.
sursa – PNL
Facebook Comments Box

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

UA-109162589-1