February 21, 2024
News Ticker

Meritul pentru Învățământ în Grad de Cavaler acordat Liceului Voievodul Mircea Târgoviște!

Cu ocazia Zilei Naționale a României, Excelența sa, Președintele României, domnul Klaus Iohannis, a conferit Ordinul “Meritul pentru Învățământ în grad de Cavaler” Liceului ”Voievodul Mircea” din Târgoviște ”în semn de apreciere pentru rezultatele importante obținute în procesul de formare intelectuală și umană a tinerelor generații, demonstrând astfel calitatea învățământului preuniversitar românesc”.
Festivitatea de decorare a avut loc la Palatul Cotroceni, în data de 30 noiembrie 2023.
Distincția a fost înmânată de președintele Klaus Iohannis directorului Liceului ”Voievodul Mircea”, prof. Carmen Ion. De asemenea, la ceremonie a participat și directorul adjunct al instituției, prof. Florina Ungureanu.
Cu ocazia Zilei Naționale a României, președintele a decorat persoane și instituții din mediul educaţional, sanitar şi de cercetare. ”Vă felicit şi trebuie să vă spun că mi-a făcut mare plăcere să vă decorez. Cu ocazia sărbătorii naţionale, am decis să acord aceste distincţii persoanelor, respectiv instituţiilor, dar cum persoanele sunt parte din echipe în instituţii şi instituţiile sunt conduse de echipe şi persoane, cred că vă daţi seama că, în realitate, reprezentaţi astăzi întregul mediu în care vă desfăşuraţi activitatea. În acest sens, felicitări dumneavoastră, colegelor şi colegilor dumneavoastră, elevelor şi elevilor cu care lucraţi! Vă doresc multă sănătate şi un călduros La mulţi ani!”, a transmis președintele Klaus Iohannis.
Directorul Liceului “Voievodul Mircea “
Prof. Carmen Ion
sursa – Liceul Voievodul Mircea Târgoviște
Facebook Comments Box

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

UA-109162589-1