February 21, 2024
News Ticker

Mihai Constantin Ranin, Managerul Teatrului Tony Bulandra Târgoviște! Premiat la Gala Premiilor RINOCERUL!

Ieri, 4 Decembrie, într-un cadru select și festiv, la Sala Media a Teatrului Național București, a avut loc GALA PREMIILOR “RINOCERUL”, gală dedicată exclusiv așa cum este și activitatea publicației, evenimentelor și lumii teatrale.
Elita teatrului românesc, în număr destul de mare, a fost prezentă la eveniment și în decursul a 4 ore au fost premiați actori, regizori, scenografi, autori, jurnaliști, manageri, într-un cuvânt oameni din lumea teatrului.
Printre premianții din acest an, s-a aflat și distinsul Manager al Teatrului TONY BULANDRA, regizorul, scenograful si profesorul Mihai Constantin Ranin, care a primit PREMIUL PENTRU MANAGEMENT TEATRAL!
“Premiul este al Teatrului…” declara Mc Ranin prin vocea actorului Liviu Cheloiu, prezent la ceremonie pentru a ridica premiul, care a adăugat: “Premiul este, desigur, o consecință a peste 20 de ani de munca…. și vine ca o recunoastere națională a distinsului premiat, care între timp a fost recunoscut internațional de foruri culturale sau ministere ale culturii din țări ca Algeria, Coreea de Sud, Egipt sau Italia!”
Felicitări, Mc Ranin!! La cât mai multe premii si mult succes in ceea ce v-ați propus pentru viitor!
sursa – Teatrul Tony Bulandra Târgoviște
Facebook Comments Box

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

UA-109162589-1