February 21, 2024
News Ticker

Claudia Gilia, Prefectul Județului Dâmbovița! Universitatea Valahia Târgoviște a premiat performanța!

Universitatea “Valahia” din Târgoviște a premiat astăzi performanța, excelența și munca tuturor celor implicați în educație și cercetare!
A treia ediție a Galei Internaționale a Educației și Cercetării a reunit lideri, profesori, cercetători și parteneri naționali și internaționali, subliniind importanța performanței în cercetare și educație.
Performanța în cercetare și educație nu este doar un rezultat individual, este rezultatul unui efort colectiv.
🏆O comunitate academică este ca un ceas, fiecare rotiță contează în mod egal, chiar dacă unele sunt mai mari, iar altele mai mici, unele se mișcă mai repede,iar altele mai încet, important este ca ceasul în ansamblu să arate ora exactă.
În acest efort trebuie să amintim și de partenerii strategici, atât de la nivel național, cât și internațional, care contribuie la susținerea și promovarea acestui progres. Colaborările dintre universități și instituțiile de cercetare joacă un rol crucial în dezvoltarea unui mediu propice inovației și descoperirii.
Cu toate acestea, progresul nu vine fără provocări.
🏆Cercetarea și educația se confruntă cu provocări tehnologice, sociale și financiare. Comunitatea noastră a demonstrat în ultimii ani că poate face față acestor provocări.
Avantajele performanței în cercetare și educație nu se opresc la nivel individual sau instituțional. Ele se extind la întreaga societate. Descoperirile și inovațiile generează progres, influențează industria și contribuie la formarea unei societăți mai informate și mai avansate.
🏆Gala Internațională a Educației și Cercetării la Universitatea “Valahia” din Târgoviște nu premiază doar excelența, ci subliniază și importanța continuă a colaborării, perseverenței și contribuției la progresul cunoașterii în beneficiul întregii societăți.
👏Felicitări tuturor celor care au primit premii, celor care le-au oferit și tuturor celor implicați în comunitatea noastră academică!
Claudia Gilia – Prefectul Județului Dâmbovița
Facebook Comments Box

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

UA-109162589-1