February 21, 2024
News Ticker

Claudia Gilia, Prefectul Județului Dâmbovița! Mesaj de Ziua Națională a României!

🇷🇴Dragi români,
Astăzi sărbătorim nu doar trecutul nostru, ci și proiecția unui potențial viitor al acestei țări minunate.
🇷🇴Fiecare dintre noi își fundamentează prezentul pe doi mari piloni: moștenirea primită de la înaintașii noștri și ce vom oferi noi viitoarei generații.
🇷🇴Fără respect pentru generațiile care au creat România de astăzi și grija necondiționată pentru cei ce vor urma după noi, prezentul nu are niciun sens.
🇷🇴Tinerii noștri sunt garanția progresului și evoluției acestei țări într-o direcție bună. Îi încurajăm să își urmeze pasiunile, să fie curajoși în fața provocărilor, să investească în educație, dar să își cultive și spiritul de inovare și colaborare, pentru că în unitate se află forța. Avem obligația să le oferim oportunități de dezvoltare și un trai mai bun la noi în țară.
🇷🇴Îi vom încuraja să păstreze și să ducă mai departe valorile care ne definesc: solidaritatea, respectul și dorința de a face o schimbare. Fiecare generație are rolul ei în construirea istoriei noastre comune. Iar România are o istorie bogată, care poate inspira la fapte mărețe.
Generația UNIRII ne-a arătat că „se poate”. Dar înaintea acelor lideri au fost alții care au visat, care au pus bazele acestui „se poate” și i-au încurajat să facă pasul corect la momentul potrivit. Iată că în 1918 a fost momentul potrivit și tânăra generație de lideri a știut să facă Unirea cu încredere și cu privirea spre viitor.
🇷🇴Atunci, un vis a devenit realitate. Tot atunci s-a trasat o bornă pentru toate generațiile care au urmat după acel moment.
Au urmat alți lideri cu alte generații care au luptat pentru ca românii să beneficieze de aceleași drepturi ca restul națiunilor europene, au luptat cu regimurile totalitare, au readus țara pe un drum democratic și european, au asistat la integrarea României în NATO și UE și acum culegem roadele. România este o țară sigură, prosperă și dezvoltată.
Acum știm că totul este posibil.
La mulți ani, România!🇷🇴
La mulți ani, dragi români!🇷🇴
Claudia Gilia – Prefectul Județului Dâmbovița
Facebook Comments Box

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

UA-109162589-1