February 21, 2024
News Ticker

Carmen Dan, Președinte Mișcarea România Suverană! Sărbători în România sărăcită!

SĂRBĂTORI în ROMÂNIA SĂRĂCITĂ!
A cui este România?
A celor care au amanetat viitorul copiilor noștri, o lume grobiană, plină de fastul și opulența sclavilor care se cred stăpâni?
“Raiul deșertăciunilor”, în care bufoni în costume de firmă trăiesc în globuri de sticlă, rupți complet de realitatea momentelor din ce în ce mai triste și mai absurde?
Vin sărbătorile! Și? Se mai bucură cineva în afară de ei? Românii simt sărbătorile? Le așteaptă cu nerăbdare și speranță? Știu răspunsul, îl știți și voi!
Ei, cei din România lor, ne-au confiscat și această bucurie. Masa tradițională de sărbători va costa în mintea grofului Ciolacu tot undeva aproape de 100 de lei? Poate românii vor înlocui seculara “pomană a porculului” cu două pungi de pufuleți.
Viața omului simplu în România lor devine pe zi ce trece un calvar. După ce au devalizat România și au ajuns la fundul sacului, fără bani și perspective, fără soluții și responsabilitate, slugile României lor vor scumpi absolut tot.
În satele în care (încă) mai viețuiesc bătrânii acestui neam, becurile se vor stinge mai repede. De frica facturilor la energie! Care au crescut fără nici un fundament economic, urmare a unei crize artificiale generate de foamea nesătulă a băieților deștepți.
Militarii nu își vor mai primi indexările salariale, urmând să stea de strajă Patriei, umiliți încă o dată de o stăpânire care-i desconsideră.
România noastră e obosită. Tâlhărită constant, România a ajuns o cerșetoare balcanică, târându-se în genunchi la porțile Europei civilizate. Asupriți și săraci, ne uităm cu jind la târgurile de Crăciun ale premianților de peste granițe. În țară, nicio ghirlandă stingheră aruncată peste cenușiul vremurilor prezente nu ne aduce bucuria sărbătorilor ce vin.
Românilor li s-a impozitat orice, mai puțin SPERANȚA! Simt că pe aceasta încă nu le-am dăruit-o din neștiință sau din prea multă încredere!
Știu că nimeni, niciodată, nu-i poate răpi acestui popor dreptul la drepturi. Vin Sărbătorile în România noastră. Iar românilor simpli le-a mai rămas doar DUMNEZEU, SPERANȚA și ROMÂNIA SUVERANĂ!
Aceasta este adevărata ROMÂNIE! Și e a noastră pentru că suntem mult mai mulți decât pot ei număra. O vom regăsi de sărbători! Și vom lupta să-i redăm lumina!
Carmen Dan – Președinte Mișcarea România Suverană
Facebook Comments Box

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

UA-109162589-1