December 7, 2023
News Ticker

Poliția Dâmbovița! Dosar penal întocmit de polițiști pentru deținerea, transportul, comercializarea fără documente legale a peștelui și a altor viețuitoare acvatice obținute din pescuit ori produselor din pește

Polițiștii din cadrul Secției nr. 3 Poliție Rurală Butimanu au depistat, în localitatea Iazu, un bărbat de 45 de ani, din Buftea, în timp ce ar fi oferit spre comercializare 50 de kilograme de pește din diferite specii, fără a deține documente de proveniență.

La fața locului au fost solicitați reprezentanții Direcției Sanitare Veterinare și Pentru Siguranța Alimentelor, produsele descoperite fiind indisponibilizate în vederea neutralizării.

Totodată, autoturismul utilizat de bărbat a fost indisponibilizat, iar, în cauză, a fost întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de deținerea, transportul, comercializarea fără documente legale a peștelui și a altor viețuitoare acvatice obținute din pescuit ori produselor din pește, faptă prevăzută de O.U.G. 23/2008 privind pescuitul şi acvacultura.

Facebook Comments Box

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

UA-109162589-1