December 4, 2023
News Ticker

Carmen Dan, Președinte Mișcarea România Suverană! În inima Imperiului!

În inima imperiului!
Castelul Windsor. Unul dintre cele mai sacre edificii ale Coroanei Britanice. Locul în care într-o sâmbată ploioasă de noiembrie, ROMÂNIA SUVERANĂ și-a arătat respectul față de una dintre cele mai emblematice figuri ale suveranismului britanic. După o serie de întâlniri private, în care tema centrală a discuțiilor a fost tot suveranismul, așa cum românii și-l doresc, am avut privilegiul de a omagia cu flori memoria Reginei Elisabeta a II l-a. Momentul a fost cu adevărat unul inițiatic, pentru că drapelul arborat pe crenelurile castelului transmitea un mesaj fără echivoc:
REGELE era ACASĂ!
Suveranitatea modernă (așa cum MRS o va promova în interesul național) a fost promovată și de “mâna de fier” a politicii britanice: Margaret Thatcher. Figură emblematică a Regatului Unit, ea a schimbat din temelii viziunea economică și perspectivele sociale ale UK, intrând în istorie ca femeia care a participat efectiv la “redesenarea“ hărților geo-politice și strategice ale sfârșitului de secol XX.
Trandafirii roșii dăruiți, ca respect față de puterea exemplului, să-i aline somnul de veci, acolo în inima Londrei, la Royal Hospital Chelsea.
Ceea ce am trăit în ultimele 10 ore este mult mai mult decât mi-am putut închipui vreodată. Asta, pentru că românii pe care i-am tot întâlnit în aceste zile au arătat prin fapte și vorbe că nu au încetat niciun moment să-și iubească țara, îi duc dorul și își doresc, cei mai mulți, să se întoarcă, doar să simtă că această întoarcere are un rost.
ROMÂNIA SUVERANĂ își merită locul în umanitate, stând demn și drept în fața oricui!
Voi lupta alături de orice român suveran pentru ca PATRIA noastră să redevină o NAȚIUNE mândră și respectată!

Carmen Dan – Președinte Mișcarea România Suverană

Facebook Comments Box

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

UA-109162589-1