Alternativa Dreaptă! 2024 va fi un an crucial pentru țară noastră!


2024 va fi un an crucial pentru țara noastră.
Este nevoie de oameni competenți, curați, care iubesc România, să vină să pună umărul la reconstrucția ei! După 34 de ani de haos, politică de cumetrie, incompetență și corupție, cineva trebuie să se îngrijească ce este al nostru, al tuturor. Noi vom fi aceia! Noi vom îndrepta România!
Ai grijă de ce-i al tău! Ai grijă de România!
Vă așteptăm cu drag!
Cinci ani de construcție a Alternativei Drepte pentru România :
noiembrie 2018 – noiembrie 2023!
Pe data de 19 noiembrie, vom face public programul nostru electoral, menit să îndrepte România economic, social, politic și constituțional grație construcției unei forțe electorale inteligentă moral.
Aniversăm cu temei de încredere în susținerea unui alt fel de politică în România, cinci ani de la lansare!
Cinci ani în care s-a trudit cu multă inteligență și viziune, cu asumarea programatică a promovării interesului public, a principiilor calității acțiunii politice, a unei minima moralia în politică, a statului minimal, a familiei naturale, a liberei inițiative, a patriotismului luminat, a intereselor României în NATO și UE.
Cinci ani în care Alternativa Dreaptă – singurul partid din România afiliat la Partidul European al Conservatorilor și Reformiștilor și singurul din România membru al grupului europarlamentar cu același nume – a crescut organic la nivel național, urmând din perspectivă conservatoare, clasic liberală și creștin-democrata, logica respingerii oricăror compromisuri indezirabile, care să sacrifice valorile și principiile noastre în favoarea politicianismului, a parvenitismului electoralist și a naționalismului deșănțat, isteric, sulfuros sau a vreunei tentații așa-zis corecte politic.
La cinci ani de la lansare, așadar, Alternativa Dreaptă propune tuturor românilor o nouă stare de fapt: formarea unei majorități morale!
O majoritate morală care să scoată în 2024 această țară din servitutea față de hoții, corupții, pușcăriabilii, parveniții, incompetenții, nostalgicii comuniști, promovați de Vechea Stângă și, în același timp, față de exaltatarea distrugerii societății românești pe altarul corectitudinii politice, păstorita de Noua Stângă, cea plină cu dezastruoase pretenții salvatoare.
sursa – Alternativă Dreaptă

 

Facebook Comments Box

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

UA-109162589-1