December 9, 2023
News Ticker

Cristina Sima, Manager CJAS Dâmbovița! Salariații din casele de asigurări de sănătate au încheiat protestul!

Așa cum desigur ati aflat, salariații din casele de asigurări de sănătate au incheiat protestul. Așadar, din această seară ne-am reluat activitatea, am trecut la efectuarea plăților pentru spitale, servicii medicale și medicamente, iar de mâine ne veți găsi din nou la ghișee.
Multumesc asiguraților CAS Dâmbovița, dar si furnizorilor aflați in relatie contractuală cu noi, pentru intelegerea lor, pentru răbdarea lor, dar si pentru respectarea drepturilor colegilor mei.
Multumesc si mă inclin in fata tuturor partenerilor sociali pentru intelegere si sustinere, multumesc in mod special Colegiului Medicilor Dambovita, Patronatului Medicilor de Familie Dambovita, Asociatiei Medicilor de Familie Dambovita, Colegiului Farmacistilor Dambovita, Colegiului Medicilor Stomatologi Dambovita, OAMMR, Patronatului Intreprinderilor Mici si Mijlocii Dambovita si CECCAR Filiala Dambovita, pentru mesajele de solidaritate. Prin ceea ce ne-ati transmis ati demonstrat incă odată ca rolul casei de asigurari este unul foarte important in cadrul sistemului de sănătate.
Multumesc CNAS pentru eforturile depuse de fiecare dată și în mod special in această perioadă dificilă, si nu in ultimul rând, vă multumesc vouă, dragi colegi, pentru profesionalism, solidaritate, perseverență, incredere si intelepciune.
Sunt mandră de voi si sunt convinsă că ÎMPREUNĂ vom demonstra, că ceea ce ati tinut să se recunoască, este legitim.
Un sistem nu poate fi cu adevărat performant și eficient fără oameni profesioniști și motivați.
Ramânem impreună, pentru că doar impreună suntem valoroși!🙏
Cristina Sima- Manager CJAS Dâmbovița
Facebook Comments Box

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

UA-109162589-1